Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Perform 2014

O nouă zi, alte spectacole, acelaşi Perform

O nouă zi, alte spectacole, acelaşi Perform

24 Iunie 2014

0 Comments

Bună dimineața, dragi ieșeni iubitori de teatru! Echipa Perform vă mulțumește pentru că sunteți alături de noi și în cea de-a treia zi a festivalului. Sperăm că până acum sunteți încântați de PERFORManța noastră și că sunteți nerăbdători să vedeți ce v-am mai pregătit.

Astăzi, 24 iunie, v-am pregătit o conferință și două spectacole, care să vă bucure inimile și care să vă satisfacă nevoia de artă!

De la orele 12:00 vă așteptăm la Sala Studio a Universității de Arte “George Enescu” Iași pentru a viziona conferința intitulată “Schimbarea canonului estetic in regia teatrului contemporan” susținută de Nicu Mandea.

De la orele 18:00, la Uzina cu Teatru de la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” Iași, veți putea viziona spectacolul “Kampf“, o producție Studio M, în regia lui Fehér Ferenc.

De la orele 20:00, cei de la Social Act Theatre vă așteaptă la Teatru Fix pentru a viziona producția lor intitulată “Doggy Style“, un spectacol în regia lui Radu Horghidan și a lui Florin Toma.

Vă reamintim că este nevoie să sunați și să vă faceți rezervări pentru toate spectacolele, la numărul de telefon: 0745 989 060(Alexandra Neamțu).

Lasa-ne un raspuns

Adresa ta de email nu va fi facuta public.

*