Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Spectacol

Shot sau comedia relatiilor
23
Iun
2014

Shot sau comedia relatiilor

  • Locatie:Teatrul Fix
  • Ora:08:00 pm

Despre ce se discuta intr-un bar? Shot ofera sase variante de raspuns. Spectacolul este un colaj de piese scurte dupa autori americani contemporani. Desi aparent nu exista nicio legatura intre ele, povestile par sa reprezinte aceleasi arhetipuri psihologice. Personajele adopta pozitii de lupta, indiferent de situatie, orice actiune aparent detasata este stapanita inevitabil de o stare conflictuala. Mijloacele folosite in lupta pentru putere sunt pe cat de hilare pe atat de inexorabile. Shot este construit ca un puzzle ce creeaza la final un tablou al cuplurilor ce se pozitioneaza antagonic.

„Sunt frinturi de povesti care prind viata tocmai prin nefortarea intrarii lor intr-o zona fatis militanta. La mijloc sint eternele neintelegeri intre sexe, diferitele unghiuri de vedere, judecatile apriori – nu intotdeauna gresite –, un complex relational dificil de gestionat de catre ambii parteneri. ” – Oana Stoica

 

Produs de: Andreea Bibiri

Regia: Andreea Bibiri

Coregrafia: Carmen Cotofana

Distributia:

Florina Gleznea/Andreea Bibiri

Toma Danila/Rolando Matsangos

Andreea Mateiu

Andrei Mateiu

 

Andreea Bibiri este actrita de teatru, film si televiziune, cariera sa fiind incununata de un succes ce i-a adus multe premii importante din domeniu. Fiind angajata din 1997  in trupa teatrului L.S. Bulandra, a lucrat cu regizori de marca ai scenei si filmului romanesc. Shot este prima sa experienta regizorala.