Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Spectacol

LSD Theatre Show
22
Iun
2014

LSD Theatre Show

  • Locatie:Uzina cu Teatru, TNI
  • Ora:06:00 pm

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Unul stralucitor si zgomotos al cautarii unei priviri intelegatoare in masa inerta a ochilor goi ai societatii. Un spectacol construit ca un stralucitor show de televiziune, LSD Theatre Show vorbeste despre alienarea din marile orase, despre flagelul consumerismului, despre nevroze personale, esecul adaptarii si imposibilitatea fericirii.

Spectacolul “imbraca maladia metropolitana in forma cea mai vizibila a consumului” – media. Expunerea in show-urile de televiziune a anxietatilor, a falselor miracole, valorificarea senzationalului fabricat sint parodiate exploziv, pina la absurd. Dementa urbana este exhibata purulent, prin toate mijloacele media. Ostentativitatea depresiei si a obsesiilor are legatura cu nocivitatea societatii de consum, dar si cu pierderea intimitatii si corolarul sau, imposibilitatea de a te individualiza in jungla urbana.” – Oana Stoica

Produs de: Doctor’s Studio si Godot Cafe Teatru

Scenariu: Christopher Durang
Regie: Horia Suru
Scenografie: Marian Vasii
Live Sound Design: Rufi
Grafica: Alexandra Andries
Distributie: Isabela Neamtu, Matei Chioariu

 

Doctor’s Studio este o asociatie cultural-artistica independenta – fara un spatiu propriu. Ea isi propune sa organizeze, sa produca si sa promoveze proiecte artistice cu stranse si evidente legaturi cu Romania si lumea in care traim, in contextul social – politic actual. Doctor’sStudio promoveaza experimentul si inovatia in arta si militeaza pentru educarea publicului prin cultura.

Godot Cafe-Teatru este un spatiu indelung asteptat – si, mai ales, necesar, in special in zona teatrului independent. De aici si denumirea sa, aluzie la personajul din piesa „Asteptandu-l pe Godot” de Samuel Beckett. Godot Cafe prezinta in fiecare seara pe scena sa artisti tineri: se joaca piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizatie, proiectii de film, expozitii de fotografie sau lansari de carte.