Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Spectacol

Conferinta – Radu Afrim, regizorul cult al generatiei noastre – Cristina Rusiecki
27
Iun
2014

Conferinta – Radu Afrim, regizorul cult al generatiei noastre – Cristina Rusiecki

  • Locatie:Palas Mall
  • Ora:04:30 pm

Cristina Rusiecki este critic de teatru si jurnalist cultural. Absolventa a Facultatii de Litere si a Facultatii de Teatrologie, isi ia doctoratul cu o teza despre Teatrul cruzimii si spectacolele romanesti ale ultimului deceniu.

Si-a inceput cariera de jurnalist cultural la Pro Tv, devenind producator al emisiunilor Salonul muzical Acasa cu Iosif Sava, Millenium siProezia. La Eminescu. Din 2001scrie consecvent cronica de teatru, avand rubrici, pe parcursul timpului, in revistele Cuvintul, Observator cultural, Adevarul literar si artistic, Time Out, artactmagazine.ro. Colaboreaza si la alte reviste culturale sau de profil teatral. Din 2006 raspunde de cronica de teatru si de paginile de arta din revista Cultura al careisecretar general de redactie devine in 2007.

In 2012 publica volumul Radu Afrim. Tesuturile fragilitatii, un studiu empatic despre spectacolele regizorului, iar in 2013, volumul Despre dictatori si alti demoni. Iulius Cezar. Jurnal de repetitii plecand de la spectacolul creat de Alexander Hausvater la Teatrul National din Timisoara.