Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Spectacol

Ce am ales sa uit. PREMIERA NATIONALA
28
Iun
2014

Ce am ales sa uit. PREMIERA NATIONALA

  • Locatie:Teatrul Fix
  • Ora:10:00 pm

Spectacolul Ce am ales sa uit are o structura fragmentara Si pune in discutie factorii care ne modifica perceptia asupra lumii in procesul de maturizare. Contextul socio-politic, transformarile corporale sau relatiile familiale Si de cuplu genereaza experiente puternice prin care ne construim imaginea in raport cu ceilalti. „Ce te face sa te simti liber? Care sunt subiectele tale tabu? De ce eSti dependent? ”

Ritmul Si viziunea spectacolului sunt rezultatul intalnirii dintre o echipa de 8 actori cu un regizor, un autor dramatic Si un artist vizual care vin cu o abordare proaspata Si dinamica.

Produs de: Teatru Fix

Regie: Raul Codea

Scenariu: Petro Ionescu

Video design: Andrei Cozlac

Regia tehnica: Alin Stefan

Distributia:

Ancuta Gutui

Bogdan Cantauz

Alex IuraScu

Stanca Jabenitan

Adrian Marele

Catalin Stefan Mindru

Delia Neagu

Andreea Spataru

 

Teatru FiX, adica MiSu, Cata, Stanca, Nora, Andi. FiX cinci oameni pasionati de teatru. FiX din 2012. FiX un cadru profesionist care sustine tinerii artiSti sa se Intalneasca Si sa Creeze impreuna. FiX Cuza Voda nr. 10. FiX o sala de teatru. FiX o cafenea. FiX o galerie de arta. FiX o terasa.

Asociatia Centrul Multimedia Teatru FiX este un spatiu cultural independent din IaSi, dotat la cele mai inalte standarde profesioniste. Obiectivul este dezvoltarea unei platforme de sprijinire artistica a autorului de teatru scris, punandu-i la dispozitie toate resursele umane, tehnice Si financiare necesare pentru crearea unui produs de inalta calitate artistica.