Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Spectacol

Blackbird
22
Iun
2014

Blackbird

  • Locatie:Uzina cu Teatru, TNI

“Blackbird este un spectacol despre pasiunea discutabila dintre un barbat si o femeie, analizata pe stari psihologice, cu un final deschis.” – Ileana Lucaciu

Spectacolul isi propune sa ne plaseze intr-o sala de judecata in care noi, publicul, sa incercam sa emitem un verdict asupra unei fapte savarsite. Sa judecam, sa blamam sau sa iubim doua personaje care ne vor rascoli si ne vor forta sa ne uitam inauntrul nostru cautand Solutia.

 

Produs de: Unteatru

Regia: Andrei si Andreea Grosu

Scenografia: Vladimir Turturica

Distributia:

Florina Gleznea

Constantin Cojocaru

 

Unteatru e un gand care a legat oameni intr-un proiect cultural curajos. S-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor cu teatrul, acasa, un teatru intr-o casa. O casa fara poveste, sub acoperisul careia teatrul increat isi aseaza istoria ca intr-un creuzet in care se topesc si se contopesc idei.

S-au intalnit in 2009 si au decis sa schimbe lumea. In 2010 devin fondatorii Teatrului independent Unteatru. Avand doar 2 membri si foarte multi colaboratori, acesta devine unul dintre cele mai importante institutii independente din Bucuresti. Andrei si Andreea Grosu se casatoresc in 2011. Lucreaza impreuna la spectacole in Bucuresti si in tara, printre care: Hamlet de William Shakespeare la Teatrul Maior Gheorghe Pastia Focsani, Trei femei inalte de Edward Albee la Teatrul Unteatru Bucuresti si Teatrul Bulandra Bucuresti, Autobahn de Neil LaBute la Teatrul Godot Bucuresti, Un tramvai numit dorinta de Tennessee Williams la Teatrul Unteatru Bucuresti si altele.