Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Spectacol

After All
27
Iun
2014

After All

  • Locatie:Uzina cu teatru
  • Ora:08:00 pm

„Spectacolul va prezinta un dialog intre doua dansatoare, fiecare cu propria personalitate artistica si plastica corporala. Un dialog intru totul inedit insa, intrucat el avea loc intre corpul concret, in desfasurare spatiala scenica directa, al lui Carmen Cotofana si imaginea, de pe pelicula filmata, a corpului Vavei Stefanescu.” – Liana Tugearu

„Corpul [meu] tinde sa fie o arhiva; o arhiva virtuala. Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat, iti vine sa te scuturi de ele, dar nu le poti arunca. O schimbare ar fi binevenita.” – Vava Stefanescu

Produs de:  Asociatia Colectiv A in cadrul Festivalului Temps d‘Images

Coproducatori: Zamek Ujazdowski (Polonia), Centrul National al Dansului Bucuresti

Concept: Vava Stefanescu

Distributie:Carmen Cotofana

Scenografie: Adrian Damian

Costume: Paul Dunca

Video: Irina Stelea

 

Colectiv A este un ONG cultural, membru fondator al spatiului de arta contemporana Fabrica de Pensule din Cluj. Asociatia promoveaza cultura activa prin proiectele pe care le propune si le sustine in Romania si in strainatate.

Principalele obiective al asociatiei sunt realizarea festivalului international Temps d’Images si coordonarea proiectului La Terenuri.

Pe langa aceste proiecte, Colectiv A participa la dezvoltarea scenei culturale prin workshop-uri de dans contemporan, productii de spectacole interdisciplinare, rezidente artistice s.a.m.d.

Vava Stefanescu, cea care a gandit conceptul acestui spectacol este coregraf si dansator, traieste si lucreaza in Romania. A beneficiat de burse de studii, rezidente de creatie, ateliere internationale, a participat la numeroase festivaluri internationale, a sustinut si sustine ateliere de dans. Creatii proprii: Solo on line, O vara fierbinte pe Iza, Cvartet pentru o lavaliera etc. A semnat coregrafia a numeroase spectacole de teatru, in unele regasindu-se ca interpret. A fondat si condus (1999-2003) Centrul Multi Art Dans (MAD), si a fost director artistic al Centrului National al Dansului Bucuresti pana in 2013, iar din luna mai 2014 este  manager al Centrului National al Dansului Bucuresti.