Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Perform 2014

Eu cu cine VOTez?

Eu cu cine VOTez?

28 Iunie 2014

0 Comments

…întreba cândva Caragiale. Ceva ani mai târziu, noi îi răspundem: cu PERFORM!

Penultima zi de festival aduce în atenția iesenilor un performance produs de Performance Art Lab în colaborare cu Atelier 35, care se va desfășura astăzi, între orele 18:00 și 23:00, în holul central al Primăriei Iași(Palatul Roznovanu).

Dorim să menționăm că intrarea la performance-ul intitulat “VOT” se va desfășura în felul următor: odată la 30 de minute intră câte 15 oameni.

Pe lângă acest performance îndrăzneț, astăzi mai avem parte de un workshop și de două spectacole de teatru, dintre care unul în premieră națională.

La orele 10:00, la Sala 20 a Universității de Arte “George Enescu” din Iași, va avea loc ce-a de-a doua parte a workshop-ului de physical theater susținut de Andreea Gavriliu.

La orele 20:00, la Uzina cu Teatru de la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” Iași, se va desfășura spectacolul “Parallel“, produs de GroundFloor Group, în regia Ferenc Sinkó și Leta Popescu.

La orele 22:00, Teatru Fix vă așteaptă  la premiera națională a spectacolului “Ce am ales să uit“, în regia lui Raul Codea.

Spectacolele sunt cu intrare gratuită, dar locurile trebuiesc rezervate din timp. Pentru “Vot” trebuie să specificaţi anume intervalul orar în care puteţi participa. Rezervările se pot face sunând la numărul de telefon 0745 989 060(Alexandra Neamțu).

Lasa-ne un raspuns

Adresa ta de email nu va fi facuta public.

*