Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

DESPRE FESTIVAL

Festivalul PERFORM, desfasurat in perioada 22 – 29 iunie 2014 la Iasi, sub egida Festivalului International al Educatiei, a luat forma din dorinta de a face cunoscut publicului larg si celui de specialitate noile forme de expresie artistica ce stau la baza teatrului contemporan. PERFORM Iasi isi doreste sa creeze o punte de legatura intre artisti, concepte si idei. PERFORM Iasi sustine tinerii artisti in a indrazni mai mult, in a spera la mai mult, in a crea mai mult. PERFORM Iasi sustine tot ce este altfel si diferit.

Festivalul de Teatru Independent si Arta Performativa PERFORM 2014 isi propune sa puna bazele unui brand puternic, pe termen lung, care sa-si justifice existenta anuala si care sa devina indispensabil pentru Iasi. Sa incurajeze artistii din Iasi si din Romania sa isi urmeze spiritul liber, nonconformist, stabilind festivalul drept unul dintre cele mai importante repere de pe harta culturala a Romaniei.

PERFORM reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente teatrale organizate la Iasi in ultimii ani si sustine candidatura Iasiului la titlul de Capitala Culturala Europeana in anul 2021.