Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

DESPRE ECHIPA

Octavian Jighirgiu2Octavian Jighirgiu – Performer executiv

Mムnumesc Octavian Jighirgiu și, pentru că „se poartă 3 în 1”, sunt actor, regizor și profesor de teatru la Iași. Hiperactivitatea pare să fie o caracteristică a artistului contemporan, așa că încerc să nu-mi trădez/neglijez niciuna dintre aceste identități profesionale.

M-am apucat de Perform pentru că sunt nebun să cred că altfel nu se poate, pentru că uitând de mine, îmi supraviețuiesc mie însumi, pentru că iubesc teatrul și artiștii săi și pentru că “refresh-ul” dat de independenții artei scenice, merită promovat!

 

 

Florin CaracalaFlorin Caracala – Performer artistic

Mă numesc Florin Caracala. Sunt regizor și performer. Am absolvit în 2013 master-ul în regie de teatru la U.N.A.T.C, iar în prezent sunt doctorand al Universității de Arte „George Enescu” din Iași.

Fost colaborator al unor teatre, în acest moment activez ca artist în mediul independent. Cercetez sau actualizez forme de expresie în arta teatrală și performativă. Lucrez, pe de o parte, cu medii sociale defavorizate, dar și cu tineri actori sau studenți la actorie. Încerc să nu îmi stabilesc un canon estetic sub care să funcționez.

 

 

Beatrice CozmoliciBiatrice Cozmolici – Performer logistic

Sunt actriță la Compania de Teatru Synchret și Teatrul de Buzunar Puppets Art Time, masterandă absolventă U.A.G.E., Iași, Artele Spectacolului Teatral, promoția 2013. În perioada 2008-2012 am colaborat cu T.N.I. În decursul timpului am jucat, în paralel, atât în producții independente de teatru dramatic, cât și în producții de teatru de animație. Sunt o susținătoare a teatrului independent, în general, și a teatrului de animație independent, în special. Nu știu câți alți tineri, asemenea mie, există, dar cred că trebuie să ne cunoaștem, să facem schimb de idei, să ne susținem – împreună devenim o forță și doar împreună putem influența/schimba atitudini/mentalități. Pentru asta am ales să CRED și să fac parte din echipa PERFORM!

 

 

Oana Miron2Oana Miron – Performer Comunicare

Mă numesc Oana Miron. În urmă cu 4 ani am absolvit cursurile Universității de Arte “George Enescu” din Iași, secția Arta Actorului. Imediat după am lucrat în domeniul media, ca realizator emisiuni radio. În prezent sunt consultant artistic și artist freelancer.

 

 

 

 

 

Bianca AntoheBianca Antohe – Performer Comunicare

Sunt Bianca Antohe, am 20 de ani și sunt studentă în primul an la Comunicare și Relații Publice. Fac voluntariat de aproximativ un an de zile în cadrul Asociației Studențești PRIME Iași, iar pe langă, am participat la diferite internshipuri cu aplicabilitate în domeniul în care tocmai am pășit.

Sunt o fire foarte ambiţioasă şi îmi place să mă implic în proiecte care îşi dau toată silinţa să schimbe lucruri şi oameni, concepţii, mentalităţi. Mă prezint drept o persoană sociabilă, atentă la tot ce spun sau fac şi destul de deschisă celor mai îndrăzneţe provocări.

 

 

 

Vasile Marin2Vasile Marin – Performer comunicare

Eu sunt Sile. Am 20 de ani și sunt student. De fel, fire boemă, auto-educat însă prin exercițiu să fiu serios și responsabil. Studiez Arta actorului la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași. Încerc să transform această artă într-un mod de viață, pentru că îmi place la nebunie.

Sunt însetat de cunoaștere, iar creierul meu nu refuză nici o informație. Cred despre mine că pot discuta cu oricine despre orice. Sunt sigur că pot asculta pe oricine, oricând. Sunt orgolios, nu îmi plac eșecurile, motiv pentru care fac tot posibilul să fiu ireproșabil în orice activitate întreprind.

 

 

Alexandra NeamtuAlexandra Neamţu – Performer comunicare

Numele ascunde și protejează persoana. Încerc să îmi construiesc o viziune, încerc să asimilez totul. Fac tot posibilul să-mi dezvolt orizonturile și să îmi completez personalitatea.

Am aflat că lucrurile se conturează frumos în momentul în care te implici. Am ales să fiu diferită și să particip. Zâmbetul îmi întregește fiecare activitate. Ştiu sigur că esența vieții, esența câștigului în orice domeniu rezultă din modul în care privim totul!

 

 

 

 

 

Irina PopescuIrina Popescu – Performer comunicare

Mi-s Irina Popescu și sunt învățăcel la Comunicare și Relații Publice. Mă agăț de oameni frumoși care oferă stări plăcute sufletului meu. Urmez firul perseverenței și pun câte un strop de iubire în tot ce fac. Dacă stau și mă gândesc mai bine, cred că ți-ar plăcea să mă cunoști. Zâmbesc mult și adesea oamenii mei mă găsesc visând la povești din altă epocă.

 

 

 

RiaRia – Performer comunicare

Ria – 20 de ani, studentă la UAGE. Am absolvit acum 2 ani liceul teoretic “Al. I. Cuza.” Pe atunci știam sigur că voi ajunge scriitoare. Acum îmi place să cânt în timp ce pedalez noaptea pe străzi, să citesc poezii sumbre, romane ce-ți țin sufletul la gură, sau să mă implic în organizarea de evenimente culturale.

Observ, evoluez și redevin cu fiecare nou gând. Deseori simt cum încă copilăresc printre oameni maturizați forțat de greutăți și tristeți, însă continui să merg drept pe sârmă cu o naivitate nobilă, eternă, chiar de mulți cred că aș fi legată la ochi. Pe acei mulți, deseori reușesc să-i determin să sară-n bălți din nou, ca pe ale lor vremuri bune.

 

Sonia TeodoriuSonia Teodoriu – Performer comunicare

Mă numesc Sonia Teodoriu (Sonia pentru că mama s-a îndrăgostit de Tolstoi și nu de Cehov, așa cum presupune automat toată lumea când mă prezint). Am 20 de ani, sunt studentă la Actorie.

Nouă, tinerilor actori, ne e deosebit de greu să vorbim despre noi înșine pentru că suntem într-o perioadă de formare în care efectiv nu știm cine suntem cu adevărat, iar eu nu fac excepție, deși în general îmi place să cred că sunt diferită. Îmi place ceea ce fac, îmi place ceea ce fac atât de mult încât asta e singura certitudine pe care o am despre mine în acest moment.