Festival de teatru si arta performativa
22-29 iunie, Iasi

Perform 2014

Cine face mişcare de dimineaţă, o face în cadrul Perform!

Cine face mişcare de dimineaţă, o face în cadrul Perform!

27 Iunie 2014

0 Comments

Bună dimineața, dragi ieșeni. Astăzi, ne trezim puțin mai devreme decât de obicei, pentru că la ora 10:00 ne așteaptă Andreea Gavriliu în Sala 20 de la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași. Ea va susține un workshop de Physical Theater. Prin urmare, pregăti-vă un costum de mișcare și veniți cu toții să dăm curs invitației Andreei Gavriliu de a avea grijă de corpurile noastre.

După un antrenament fizic extenunat, trebuie să ne relaxăm puțin. Putem face asta la Cărturești Palas, la orele 16:00, unde Cristina Rusiecki își va lansa cele două cărți “Radu Afrim. Țesuturile fragilității” și “Despre dictatori și alți demoni. Iulius Caesar, jurnal de repetiții”, după care va susține o conferință cu tema “Radu Afrim, regizorul cult al generației noastre“.

Bineînțeles, că din cadrul Perform nu poate lipsi esența, anume spectacolele de teatru. Așadar, putem viziona începând cu orele 18:00, la Cafeneaua Meru Iași, un performance a cărui direcție artistică este semnată de Farid Fairuz, “Realia(București/Beirut)“.

Ziua ne va fi încheiată de “After All“, un spectacol conceput de Vava Ștefănescu și produs de Asociația Colectiv A, care va putea fi vizionat la orele 20:00 la Uzina cu Teatru a Teatrului Național “Vasile Alecsandri” Iași.

Lasa-ne un raspuns

Adresa ta de email nu va fi facuta public.

*